top of page

Horren

U wilt uw huis natuurlijk kunnen ventileren en met mooi weer lekker de deur open kunnen zetten. Vaak komen er dan lastige insecten binnen zoals vliegen en muggen. Met een goede hor kunt u dit voorkomen. Met ons maatwerk horrenprogramma voor binnen of buiten is er voor bijna iedere situatie een oplossing. 

Wij leveren en monteren de echte originele Japanse hordeur waarbij het gaas opvouwt (plisseert) i.p.v. oprolt. Deze hordeuren zijn eenvoudig te bedienen en omdat ze functioneren zonder veer mechanisme kunnen ze niet met een klap dichtslaan en blijven ze op iedere gewenste plaatst in zijn stand staan. Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient wordt een zeer lage ondergeleider van slechts 3 mm hoog toegepast. 

Een rolhor kan in deur- en raamuitvoering. De deur-rolhor is uitgevoerd met een veermechanisme waardoor wij de hor zo af kunnen stellen dat hij automatisch sluit of juist open blijft.

Wij leveren veel verschillende vaste en inzethorren. Ook voor kunststof, aluminium en houten draai-/kiepramen hebben wij inzethorren die zonder te boren en schroeven geplaatst kunnen worden. Deze hor kan eenvoudig uitgenomen en opgeborgen worden voor de tijd dat hij niet gebruikt wordt.

bottom of page