Raamdecoratie of Zonwering?

De laatste jaren is de binnen-zonwering steeds decoratiever geworden en heeft een belangrijke plaats ingenomen in het interieur. Vroeger werden er horizontale jaloezieën (in  in de volksmond Luxaflex genoemd) achter de vitrages gehangen om die op het heetst van de dag te sluiten. Op die manier werd het oplopen van de temperatuur tegen gegaan en de schadelijke straling van het zonlicht geweerd.

 

Tegenwoordig word het decoratieve aspect van deze jaloezieën meer gewaardeerd, daarom worden deze op detail steeds mooier afgewerkt en is er een enorm grote keuze aan kleuren en mogelijkheden. Dit geld ook voor de bekende rolgordijnen, plissés en verticale lamellen.

 

Daarnaast zijn er de laatste jaren veel nieuwe producten ontwikkeld die naast de bekende oplossingen een plekje in de collectie hebben verdiend. Wij bieden u een groot scala aan producten en mogelijkheden van de diverse merken zoals o.a. Luxaflex, Sunway, Verosol en BD-Line die zowel zonwerend als decoratief zijn.

 

Op onze site geven wij een korte toelichting op alle producten maar in onze SHOWROOM zijn deze producten natuurlijk nog beter te bekijken en adviseren wij graag wat voor uw situatie het beste en mooiste is.