Marmoleum

Linoleum is een harde vloerbedekking die bestaat uit 100% natuurlijke materialen. Meest bekende merk in linoleum is Forbo Marmoleum. Door de jaren heen heeft Marmoleum zichzelf bewezen. Het is een degelijk product met oneindig veel mogelijkheden. Marmoleum is verkrijgbaar in vele kleuren en is er in banenmateriaal, tegels en in laminaatvorm.

 

Decoratieve vloeren van Marmoleum

Het banenmateriaal is in elke gewenste vorm te snijden, zodat een eigen ontwerp gemaakt kan worden. Een fraaie border geeft de ruimte een extra dimensie, maar de gehele ruimte in één kleur is natuurlijk ook prachtig. Elke Marmoleum kleur heeft een bijpassende lasdraad, zodat er een waterdichte naad gemaakt kan worden. Een lasnaad in afwijkende kleur kan juist een mooi decoratief effect geven. Met de Marmoleum tegels kunt u eindeloos combineren met kleuren en patronen.

 

 

Marmoleum Click laminaat

Marmoleum Click laminaat is laminaat met een Marmoleum toplaag. Het is leverbaar in diverse kleuren en maten. Het is voor de doe-het-zelver goed te installeren, maar natuurlijk kunnen onze vakmensen dit ook verzorgen.

 

 

Ondervloer voor Marmoleum

Voor een mooie resultaat van de Marmoleum vloer is het noodzakelijk dat de ondervloer perfect in orde is. Onze vakmensen beoordelen uw vloer vooraf en zorgen voor de juiste voorbewerking van de ondervloer, waarna de Marmoleum op vakkundige wijze geïnstalleerd wordt.