top of page
Untitled

Raamdecoratie

Raamdecoratie: Projecten

De laatste jaren is de binnen-zonwering steeds decoratiever geworden en heeft een belangrijke plaats ingenomen in het interieur. Tegenwoordig word het decoratieve aspect van deze jaloezieën meer gewaardeerd, daarom worden deze op detail steeds mooier afgewerkt en is er een enorm grote keuze aan kleuren en mogelijkheden. Dit geld ook voor de bekende rolgordijnen, plissés en verticale lamellen.


Daarnaast zijn er de laatste jaren veel nieuwe producten ontwikkeld die naast de bekende oplossingen een plekje in de collectie hebben verdiend. Wij bieden u een groot scala aan producten en mogelijkheden van de diverse merken zoals o.a. Luxaflex, Sunway, Verosol en BD-Line die zowel zonwerend als decoratief zijn.

Rolgordijnen

Een rolgordijn heeft over het algemeen een vrij strakke uitstraling. Door middel van diverse materialen met hun eigenschappen en toepassingen, zoals transparant of juist verduisterend, kleur en patroon, schulpranden, biezen, ringen of roedes, kunt u de gewenste sfeer creëren in de ruimte.

2e98787234b10e8b70996c557e21f47c.jpg
houtenjaloezieen2.jpg

Jaloezieën

Jaloezieën hebben hun functionaliteit door de jaren heen ruimschoots bewezen. Doordat u het product omhoog en omlaag kunt laten op iedere hoogte en daarbij ook apart de lamellen kunt tuimelen, kunt u precies de gewenste lichtinval afstellen en toch contact met buiten houden.

Plissé en duette

Plissés worden momenteel veel toegepast. De plissé heeft in de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt en biedt daardoor een scala aan mogelijkheden. Er zijn oneindig veel kleuren te verkrijgen in alle soorten transparanties en bewerkte doeken die extra zonwerend zijn. Het pakket is in opgetrokken toestand vrij dun.

3e3b898eb41343e1a234b959c640c9c0_edited.
image.png

Lamellen

Lamellen of verticale jaloezieën worden veel gebruikt voor grote raamoppervlakken, bijvoorbeeld schuifpuien, maar ook voor kleinere ramen waar u de lichtinval of doorkijk optimaal wilt regelen. Verticale jaloezieën worden regelmatig gecombineerd met een mooi transparant- of in-betweengordijn.

Silhouette

Een Silhouette Shade is een combinatie van de warmte van vitrage, het functionele van een jaloezie en de bediening van een rolgordijn. Door deze samenstelling kunt u het licht en de privacy goed regelen met maar één bediening. Het product hangt in een fraai afgewerkte cassette en kan ook met elektrisch bediening uitgevoerd worden.

image.png
image.png

Shutters

Shutters, ook wel Louvredeuren genoemd, brengen een warme en elegante sfeer in het interieur. De lamellen in de deurtjes zijn volledig verstelbaar naar boven en naar beneden, zodat ze helemaal af te sluiten zijn en het licht en de inkijk naar wens geregeld kunnen worden.

Washi

Washi is Japans papier. Het wordt gemaakt van de moerbeiboom. In Japan wordt het gebruikt als schrijfpapier, voor lampen en natuurlijk voor de bekende kamerschermen. Het materiaal is erg geschikt als raambekleding omdat het nauwelijks verkleurd, er een prachtige lichtinval doorkomt en de inkijk geweerd wordt.

image.png
Raamdecoratie: Projecten
bottom of page