Wie zijn wij?

Scheepers Interieur is een, inmiddels 3e generatie, familiebedrijf dat van oorsprong uit het Eindhovense stadsdeel Woensel komt.

 

Geschiedenis

Vader en moeder Scheepers hadden een verf- en behangspeciaalzaak annex schildersbedrijf aan de Woenselse Markt. Vader Scheepers stond destijds bekend om zijn zeer aparte manier van reclame maken. Als de nieuwe behang collecties binnen kwamen, wist hij hier op ludieke wijze aandacht voor te trekken. Bijvoorbeeld door per koets, compleet met clown en reclameplaten en al snoep uitdelend aan de kinderen, rond te rijden. Hij was hierdoor een markante persoon in Eindhoven en omstreken. Hij stond dan ook bekend als 'De Burgemeester van Woensel'.

 

Scheepers door de tijd heen

Er is sindsdien veel veranderd. Zoon Harrie nam omstreeks 1960 het schildersbedrijf over. Zijn broer Hans was werkzaam in de woninginrichting. In 1970 startte de broers in drie oude pandjes aan de Schootsestraat in Eindhoven hun eigen woninginrichtingszaak onder de naam 'Scheepers Woningservice'.

 

Omdat er behoefte was aan ruimte werd achter de oude pandjes een nieuwe showroom gebouwd. De naam veranderde in 'Scheepers Interieurverzorging'.

 

Scheepers Interieur nu

 

In 1990 werden de oude pandjes afgebroken en werd een nieuwe showroom gebouwd aan de straatzijde. Omdat het bedrijf een volledige metamorfose onderging zijn bedrijfslogo en de naam aan de moderne tijd aangepast. Vanaf dat moment heten we 'Scheepers Interieur'.

 

De nieuwbouw met eigen ruime parkeergelegenheid biedt plaats aan een uitgebreide collectie topmerken. Wij nodigen je van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. De koffie staat altijd klaar.