top of page
Kendix2019_RoomsetCanopyFuse kopie.jpg

Smart home

Maak van uw eigen woning een slim huis. Bedien je onder andere je gordijnen en verlichting met een afstandsbediening, uw smartphone of kies ervoor dat alles automatisch werkt. In onze showroom kunnen wij tal van smart home producten aan u laten zien en u uitgebreid voorlichten om samen te bepalen welk domotica systeem het beste bij u past.

Het hart van een slim huis is de hub die aangesloten is op het internet. Met de Luxaflex hub kun je de met een Luxaflex PowerView motor uitgeruste rolgordijnen, horizontale jaloezieën, plissé shades, Duette shades, vouwgordijnen of lamellen besturen. Met de PowerView® App op je smartphone of tablet kun je scenes creëren waarmee je de raamdecoraties in jouw woning bedient in elke gewenste combinatie. PowerView is bovendien compatible met Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Assistant, Nest®, IFTTT, FIBARO®, enz.


Somfy heeft 2 systemen. De connexoon IO of connexoon RTS voor wanneer je je systeem eenvoudig wil houden. Voor besturing van een completer systeem kies je voor Somfy Tahoma! Met de Tahoma Smart Box en de Tahoma App bedien je je hele huis! Naast op afstand te bedienen motoren voor o.a. zonwering, garagedeuren, raamdecoratie, gordijnen en rolluiken heeft Somfy een uitgebreid programma stopcontacten en ontvangers voor verlichting, rookmelders, sirenes, beweging sensoren, opening melders en afstandsbedieningen. Controle en (automatische)bediening van: gordijnen, raamdecoratie, binnen en buiten zonwering, rolluiken, verlichting, schakelen en klimaat, het kan allemaal. Somfy werkt met toonaangevende merken zoals Google Assistant, Sonos Home Sound Systems, Amazon Alexa, IFTTT, Philips HUE verlichting, Velux dakramen, Honeywell Thermostaat, Danfoss Thermostaat kranen en Hitachi airconditioning. 

Gordijnrail

Met onze elektrische systemen bedien je de gordijnen eenvoudig met een afstandsbediening of met je smartphone. Als je gordijnen gemotoriseerd open en dicht gaan, worden ze minder snel vuil, beschadig je ze niet en hangen ze zonder moeite altijd perfect. Je kunt de motoren vast op je elektrische installatie (laten) aansluiten maar ze zijn ook stekkerklaar leverbaar. 


Als elektrisch aansluiten een probleem is kun je ook kiezen voor een ingebouwde accu. Op een volledig opgeladen accu kun je zelfs zware gordijnen maanden bedienen zonder dat het nodig is om de accu op te laden. Onze gemotoriseerde railsen zijn fluisterstil en daarom zorgen we ervoor dat de gordijnen geruisloos open- en dichtgaan. Natuurlijk kun je de elektrische gordijnen ook volledig automatiseren als je deze opneemt in je  smart home systeem.

image.png
image.png

Raamdecoratie

Wij bieden tal van oplossingen om op afstand en/of automatisch je raamdecoratie en zonwering te bedienen. Of het nu gaat om rolgordijnen, horizontale jaloezieën, plissé shades, Duette shades,  vouwgordijnen of lamellen. In onze showroom aan de kunnen wij alle mogelijkheden uitleggen en demonstreren. Elektrisch bedienbare systemen en motoren om de zon buiten te houden en de privacy te garanderen leveren wij van de merken Somfy, Luxaflex, Sunway, Verosol, BD-line en Cedeko.

Verlichten

Binnenkort meer informatie

image.png
image.png

Signaleren en observeren

Binnenkort meer informatie

Binnenzonwering

Binnenkort meer informatie

image.png
bottom of page