top of page
Desso%20%26%20Ex-9512-611-151212-4500(1)_edited.jpg

Vloeren en trappen

Vloeren: Projecten

Wij bieden verschillende soorten vloerbedekkingen aan. U heeft keuze uit onder andere marmoleum, vinyl en pvc.
Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies speciaal voor u op maat gemaakt.

Tapijt

Een ruimte waar tapijt ligt, geeft een behaaglijk en comfortabel gevoel. Tapijt straalt warmte en sfeer uit en is te krijgen in allerlei kleuren, dessins en structuren. Tapijt is overal toepasbaar; in de woning, op kantoor, in de winkel of op school, op vloeren en trappen.

Kamerbreed_tapijt_in_zilvergrijs_verwarm
Tapijt op de trap.jpg

Trappen en traplopers

De traploper is helemaal terug van weggeweest. Op verschillende manieren kunnen onze vakmensen de trap voorzien van een loper. Er is keuze uit unie-lopers en lopers een met een motief erin. De loper wordt op ambachtelijke wijze gelegd met mooie roeden en knologen.

Vloerkleden

Om een harde vloer bij de zithoek of op een andere plaats in de woning of op het kantoor warmer aan te kleden is een mooi vloerkleed de oplossing. Er zijn diverse mogelijkheden.

Ronde vloerkleden - San Francisco (jute)
Marmoleum en Novilon vtwonen_ aardse en

Marmoleum

Linoleum is een harde vloerbedekking die bestaat uit 100% natuurlijke materialen. Meest bekende merk in linoleum is Forbo Marmoleum. Het is een degelijk product met oneindig veel mogelijkheden. Marmoleum is verkrijgbaar in vele kleuren en is er in banenmateriaal, tegels en in laminaatvorm.

Vinyl

Vinyl is een harde vloerbedekking die erg praktisch in gebruik is. Er is qua dessin voor elk wat wils. Een warm houtdessin voor in de woonkamer of een strakke betonlook of tegelstructuur voor de keuken. In onze showroom hebben wij grote stalen zodat u alle ontwerpen goed kunt bekijken.

Warme vinyl vloeren.jpg
Teddy Bear (F102) van Floorify.jpg

PVC

Erg functioneel en mooi zijn PVC stroken/tegels. De uitstraling van echt hout of echte tegels met de voordelen van een vinyl vloer. Bijna alle Vinyl en PVC is te gebruiken op vloeren in combinatie met vloerverwarming. Ook in kwaliteiten zijn er gradaties.

Laminaat

Laminaat vloeren zijn kwaliteitsproducten die profiteren van de laatste technologische innovaties. De sterke oppervlaktestructuur zorgt voor een hoge mate van weerstand tegen schokken, indrukken en de beschikbare geluid reducerende rug zorgt voor een verbeterde akoestische prestatie.

Parador Laminaat TrendTime 6 4V Eiken Lo
Vloeren: Projecten
bottom of page