Onze gordijnstof merken

Je vindt in onze showroom gordijnstof collecties van uitsluitend gerenommeerde merken.

Onderstaand kunt je per leverancier zien wat zij te bieden hebben.

ququqaqa

De Ploeg

Gordijn en meubelstoffen.

Bijna honderd jaar werken we bij De Ploeg aan ideeën over wonen, leven en werken. Al die tijd ontwerpen, ontwikkelen en produceren we gordijn- en meubelstoffen. Met aandacht voor het interieur en de wereld om ons heen.

Kendix

Vanaf het ontstaan van Kendix is esthetiek, origineel denken in moderne actuele vormgeving de basis geweest voor de bedrijfsfilosofie. Gordijnstoffen gemaakt door mensen met visie en scherp oog voor detail. Voor mensen die schoonheid en kwaliteit belangrijk vinden.

Kobe

Met ons ruime assortiment van gordijnstoffen, meubelstoffen en wandbekleding voor de particuliere - en de projectenmarkt komen wij bij Kobe tegemoet aan ieders persoonlijke interieurstijl. Ontdek de verschillende producten in rijke kleuren en dessins.


Jab

De JAB ANSTOETZ Group is een middelgroot familiebedrijf dat sinds 1946 staat voor stijlvol wonen en werken met fijne stoffen. Tegenwoordig presenteert het traditionele huis van Bielefeld zich als een internationaal actieve groep die nieuwe trends zet met zijn exclusieve producten.

Christian Fischbacher

Een Zwitsers familiebedrijf met het hoofdkantoor in St. Gallen.

Alle producten worden gemaakt met veel aandacht voor detail, een diepgewortelde passie voor hoogwaardige materialen en een constante drang naar creatieve innovatie. 

Wind

WIND, EXCLUSIVE DESIGNS.

Een selectie voortreffelijke stoffen gecombineerd met de laatste trends, dat is het handelsmerk van Wind

 

 


Artelux

Sfeervol thuiskomen  met Artelux gordijnstoffen. 

Artelux brengt al ruim 25 jaar sfeer in huis! Ontwerp en ontwikkeling van Artelux gordijnstoffen vindt plaats in Nederland waar een team van ontwerpers zich laat inspireren door de wereld om ons heen

Oer

OER heeft een breed scala aan stoffen, systemen en accessoires voor grote of kleine ramen of raampartijen.

Ontdek hier wat OER gordijnen u allemaal te bieden heeft. 

 

Eijffinger

Met uitgesproken en kleurige dessins op behang en gordijnstoffen willen wij de wereld mooier maken. En dat doen wij bij Eijffinger al meer dan 140 jaar. In al die jaren is onze nieuwsgierigheid, creativiteit en hang naar vernieuwing onveranderd gebleven.