Woning automatisering

Maak van je eigen woning een echt slim huis.

Bedien je gordijnen, raamdecoratie, verlichting enz. met een afstandbediening, je smartphone of kies er voor dat alles automatisch werkt.

De gordijnen automatisch sluiten en de schemerlamp aan als het donker wordt ?, het licht in de hal aan zodra je de voordeur open doet ?, het kan allemaal.

Is het compleet automatisch bedienen niets voor jouw, maar wil je het rolgordijn openen of sluiten zonder dat je over het bankstel heen moet klimmen om bij het bedieningskoord te komen?

Gebruik een simpele afstandbediening, je kunt later altijd nog uitbreiden.

Veel producten zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar met een oplaadbare accu zodat het elektrisch aansluiten ook geen probleem meer hoeft te zijn.

In onze showroom kunnen wij tal van smart home producten aan je laten zien en je uitgebreid voorlichten om samen te bepalen welk domotica systeem het beste bij jouw past.

Domotica, Smart home, slim huis, Smarthome, 

Somfy

Somfy maakt al meer dan 50 jaar slimme oplossingen voor het beheer van woningen en gebouwen en is uitgegroeid tot marktleider in de woning-automatisering en Smart Home oplossingen. Wij streven naar een aanbod met producten en diensten die bijdragen aan een comfortabeler, veiliger en duurzamer leven vandaag en morgen. Slim Wonen begint bij Somfy.

Luxaflex PowerView®

Met PowerView® Motorisation van Luxaflex® wordt 's werelds mooiste raambekleding nu ook de intelligentste. Met dit innovatieve draadloze systeem kun je alle Luxaflex® Power View®-raamdecoraties laten bewegen volgens een programma dat je zelf instelt. Een perfecte lichtinval, energie-efficiëntie, dagelijks gemak – PowerView® zorgt er automatisch voor.