top of page

Rail- en roede systemen

U kunt uw gordijnen op erg veel manieren laten confectioneren en ophangen. Soms bepaalt de situatie op welke wijze dat is, maar ook vooral uw persoonlijke voorkeur speelt een rol. Wij denken daarin natuurlijk met u mee en kunnen u in onze showroom al deze mogelijkheden laten zien.

Meestal wordt een gordijn aan een ‘gewone’ gordijnrail gehangen. Wij gebruiken hiervoor een mooie, afgeronde elegante rail die we tot 6 meter aan één stuk kunnen leveren met eventueel benodigde eindbochten of andere buigingen bijvoorbeeld voor een erker.

Vindt u een gordijnrail minder mooi, dan kan in veel situaties ook een wat meer opvallender systeem geplaatst worden. Bijvoorbeeld een railroede met fraaie afstandsteunen. De railroede heeft de uitstraling van een roede, maar werkt net als de gordijnrail met runners waaraan de gordijnen hangen en is in allerlei uitvoeringen leverbaar. Voordeel hiervan is dat er toch bochten in gemaakt kunnen worden.   De echte roedes zijn er in allerlei materialen. Hout, messing, RVS, ijzer en allemaal in diverse uitvoeringen met ringen en mooie eindknoppen. Bij iedere stijl is wel een roede te vinden. Het is mogelijk om gordijnrails elektrisch te bedienen. Dit eventueel in combinatie met een tijdklok, zodat u de gordijnen, ook als u niet thuis bent, op de gewenste en wisselende tijden kunt sluiten en openen.

Terug
bottom of page